Световния бранд Sherri Hill, представен ексклузивно на Summer Fashion Weekend

Световния бранд Sherri Hill, представен ексклузивно на Summer Fashion Weekend

Сватбен център Брилянтин е единствения представител за Източна България на световния моден бранд Sherri Hill. Това е не просто марка, а емблема за висок стил и класа. Неслучайно участието и представянето на една малка част от палитрата модели ,които предлага Брилянтин, предизвикаха фурор на първото издание на Summer Fashion Weekend , организирано с любезното съдействие на домакините Братя Диневи. Топ дизайнера Sherri Hill съчетава всичко красиво в едно с елегантен дизайн и линия.

Използвайки най-модните тенденции, роклите на Sherri Hill са стилни, красиви и едновременно практични. Едно модно бижу вплело изящни материи, игра на багри и цветове в конфигурация с кристали Сваровски, пайети и перли.С гордост Брилянтин ,заявяват,че много прекрасни дами  от България и извън пределите и, притежават рокли закупени именно от тях.

Смело можем да възкликнем-ДА,БРИЛЯНТИН Е МЯСТОТО,КЪДЕТО СЪВРЕМЕННАТА, ДИНАМИЧНА ДАМА ПО БЕЗАПЕЛАЦИОНЕН НАЧИН ПРЕСЪЗДАВА ВИЗИЯ, СЪЧЕТАВАЩА ЕЛЕГАНТНОСТ,ФИНЕС И ЗВЕЗДЕН БЛЯСЪК. Всяка истинска  дама докоснала се до Sherri Hill е убедена в безспорния финес и изумително и присъствие. Американски полъх с нежното усещане за жена, пресъздаваща красотата в най- висшето и измерение ,трайно присъства в Бургас ,благодарение на Сватбен център Брилянтин.