Summer Fashion Weekend 2019

Summer Fashion Weekend 2019

Българската модна телевизия Code Fashion TV се впуска в свежа колаборация с Dinevi Resort, за да ви поднесат едно несравнимо лятно изкушение

 

Световни и родни брандове и дизайнери се събират в Свети Влас за първия по рода си у нас Summer Fashion Weekend. В рамките на три дни, модното събитие ще утоли жаждата ни за мода с насторение, музика, бляскави партита и разнообразие от български и световни дизайнери.

Summer Fashion Weekend се организира за първа година с идеята да се превърне в традиция. Събитието ще се състои на най-луксозното място за провеждане на такъв тип събития на българското Черноморие, Марина Диневи в курорта Свети Влас, трансформирайки го в свят на красотата и изяществото. Всички гости ги очакват модни ревюта и партита по модела на световните ивенти в Монако, Кан и Сен Тропе.

Обкръжени от лукс и приятна атмосфера, по модния подиум ще се разходят над 30 топ модела модела, облечени в разнообразие от стилове, които да зарадват всеки вкус, а водещи на събитието ще са лицата на Code Fashion TV – Елица и Златина.

 

Трите вечери ще включват модни ревюта и музикални изпълнения, които ще се провеждат на хеликоптерната площадка на яхтеното пристанище. Очакват ни и три тематични афтър партита на хитови места на Марина Диневи.

Не пропускайте да станете част от това ново, вълнуващо приключение, което българската модна телевизия Code Fashion TV, заедно с Dinevi Resort, Ви предлагат да изживеете на брега на морето.

На гостите и партньорите на събитието ще бъдат предложени специални пакети за нощувки, а за ценителите на класните напитки и кетъринг ще има специална VIP зона.

Очаквайте скоро повече информация за новото любимо събитие:

 www.summerfashionweekend.com/2019/

1 Comment

  • 1
    Posted 08.09.2023 13:45 0Likes

    1

Leave a Reply