METAMORPH: FROM DAY TO NIGHT от Faith in Fatih ексклузивно за Summer Fashion Weekend

Българският бранд Faith in Fatih ще представи ексклузивно шоу : Metamorph: From Day to Night в последната вечер на Summer Fashion Weekend. Шоуто ще разгърне визията на бранда за цялостното възприемане на модернистичния начин на обличане, започвайки от ежедневни и приключвайки с вечерни облекла.
Faith in Fatih

Брандът “Faith in Fatih” е създаден в началото на 2018г. и за 1 година има зад гърба си 5 колекции – “Creation S/S 18” и“Rebirth F/W 18” ,”Modern Cinderella” , “Diamonds S/S 19” , “The Awakening”  и четири модни представяния. След дебютно дефиле, реализирано в гр.Кърджали, родния град на дизайнера, следва премиера на бранда и в София по време на Balkan Fashion Week 2018. След успешното навлизане на родния пазар, с цел по-голямо популяризиране на бранда, бяха осъществени още две модни шоута в България – в гр. Девин и в курорта Слънчев бряг.
За този кратък период от време, брандът се утвърди и стартира партньорство с  популярни личности и изпълнители, а освен това се грижи и за техния стайлинг. Сред тях са: звездата на българския поп-фолк Преслава, аренби звездата Тита, рап изпълнителката Диона, водещата от „На кафе“ и „Господари на ефира“ Ева Веселинова, бизнесдамата и модел Деси Зидарова, тв водеща и инфлуенсърка Велина Узунова, фолк изпълнителите Джена, Лорена и Джулия, гримьора Цецо Андреев и много други.
Модната марка получи и сериозно медийно позициониране, статии за дизайнера и неговите колекциии се появиха в списанията AMICA, Hello!България, Story, Moda, OK, вестниците Телеграф, Монитор, Стандарт, както и в едни от най-четените интернет портали и информационни агенции.

За дизайнера ( Фатих Осман):
Фатих Осман е роден в гр.Кърджали през 1996г. Завършва езикова гимназия в родния си град с отличие, а свободното си време прекарва в допълнителни уроци по рисуване и изучаване на чужди езици. В момента е студент в УАСГ-гр.София, пети курс специалност „Строителство на сгради и съоръжения“ с англоезично обучение. Първият му проект в модата е създаването на марката FAITH IN FATIH. Списъкът с любимите му световни дизайнери е  доста дълъг, но черпи истинско вдъхновение от Марк Джейкъбс, Оливие Рустейн, Йоши Йамомото, Рик Оуенс, Фаусто Пуглиси, Джереми Скот и Джон Гал.