Goto Jewellery and Diamonds на сцената на Summer Fashion Weekend 2019

Goto Jewellery and Diamonds на сцената на Summer Fashion Weekend 2019

Goto Jewellery and Diamonds е ювелирен бранд със собствено бижутерийно ателие. Техните дизайнери  създават специални аксесоари и бижута за едни от най-популярните  личности в страната. По-голяма част от колекциите им са изработени от злато с диаманти, скъпоценни и полускъпоценни камъни. Брандът разполага и с разнообразни модели на годежни пръстени и брачни халки.

Освен всичко това, Goto е представител на едни от най-стилните и известни марки за бижута като Annamaria Cammilli, Cesare Paciotti, Lamborghini, Utopia, Ekan, Maison by Tatiana Faberge, Cameo Italiano, Zancаnа на скоро бе заснета и последната им фотосесия с предложения за лятото  Goto Summer Collection.  Също така брандът разполага с богата мъжка колекция часовници и аксесоари, разнообразна Vintage колекция на бижута  уникати и единствена по рода си Baby Collection.
Чрез тях, Goto  предлага разнообразна палитра от бижута с емоционални  послания, които запечатват безценните мигове на цялото семейство в бижу. Част  от тях ще можете да видите и наSummer Fashion Weekend 2019
На закриващата вечер на 17 август по време на Fashion Diamond Party брандът ще подари истински диамант на някой от гостите, а за останалите ще има много изкушения и изненади, очаквам Ви!