Топ моделите на „Ивет Фешън” дефилират на Summer Fashion Weekend

Топ моделите на „Ивет Фешън” дефилират на Summer Fashion Weekend

От 15 до 17 август Марина Диневи се превръща в моден подиум

Организаторите на Summer Fashion Weekend – българската модна телевизия Code Fashion TV и Dinevi Group, ще докажат, че топ дестинацията има възможността да направи модни събития по модела на Ница, Сен Тропе и Монако.

Български и световни марки и дизайнери се събират за един дълъг моден уикенд в Свети Влас, за да покажат най-горещите летни трендове, а моделите на модна агенция „Ивет Фешън” ще дефилират на ревютата.

Доказателство за професионалната работа на „Ивет Фешън” е фактът, че от години са предпочитан партньор за едни от най-успешните чуждестранни агенции доказали се във времето. Част от тях са „ELITE“, „FORD“, „WOMEN“, „NEXT“, „IMG“, „WHY NOT“, „FASHION“ , както и много други. Следвайки идеята да откриват нови, запомнящи се лица, които да бъдат успешни не само на българския пазар, но и в световен мащаб, „Ивет Фешън” привличат вниманието на скаути от всички модни столици.  Неслучайно моделите на агенцията красят страниците на библиите в света модата, а именно VOGUE, Harper’s Bazaar, Amica, ELLE и други. Едни от най-познатите имена на Ивет Фешън са Нора Шопова, Деси Савова, Екатерина Куцарева, Милица Борисова, Белослава Хинова.

Кои брандове и дизайнери ще се качат на подиума на Summer Fashion Weekend, какво ще се случи през трите дни на събитието и как да бъдете част от него следете нa:

Сайта на събитието

Facebook и Instagram