Тематични афтър партита на Summer Fashion Weekend 2019

Тематични афтър партита на Summer Fashion Weekend 2019

Остава по-малко от месец до модното събитие на лято 2019, което ще се проведе от 15 до 17 август на Марина Диневи в Свети Влас

Хеликоптерната площадка на Марината се превръща в моден подиум за трите вечери на Summer Fashion Weekend, а след ревютата всички гости, модели, дизайнери и партньори ще се насладят на тематични афтър партита.

Топ модната локация Il Siciliano ще бъде домакин на първото афтър парти на 15.08. Втората вечер партито се пренася в новия Fly Arena Club с поредната доза страхотна музика и бляскава обстановка.

Финалното гала афтър парти за закриването на Summer Fashion Weekend ще се проведе на открито, на самата сцена на модното събитие, заедно с всички топ модели, дизайнери и партньори. Партито ще е със специален дрексод, а всеки който е спазил тематиката на партито го очаква специална награда – коктейл After Six от партньорите от Red Bul.

Организаторите от българската модна телевизия Code Fashioqn TV и Dinevi Group са подготвили и още много изненади и специални гост диджей и изпълнители.

Събитието ще бъде единствено по рода си до този момент у нас и декорацията е поверена на професионалистите от Event Decor Diamanti и Right Rental, а за хубавото настроение през всяка една от вечерите ще се погрижат някои от най-популярните музикални изпълнители в България.

Билетите, VIP и ULTRA VIP кувертите съвсем скоро ще бъдат пуснати в продажба, а за да сте в крак с най-интересното около Summer Fashion Weekend следете:

www.summerfashionweekend.com/2019/ / Facebook / Event