Рокли от тюл… за истинските Princess-и  на Summer Fashion Weekend

Рокли от тюл… за истинските Princess-и на Summer Fashion Weekend

След като преди три месеца дизайнерското дуо Соня Атанасова и Силвана Данаилова оставиха без дъх модните почитатели на форума Sofia Fashion Week, представяйки най-новата си пролетно-лятна колекция Candy Cotton, предстои да се включат в първата по рода си Summer Fashion Week, край брега на морето.

Следвайки водещите модни тенденции, дизайнерите на модна къща Princess Fashion Studio продължават да черпят вдъхновението си от материи и модели, демонстриращи виталност, eфирност и подчертан романтизъм, характерен за летните месеци.

Новите модели в колекцията на модната къща се отличават с подчертан нежен дух и богата цветна палитра включваща – бебешко розово, синьо, жълто и деликатни пастелни тонове.

Почитателите на модната къща ще се насладят на леки въздушни рокли, които играят с контрасти и дължини. Дизайнерите Соня Атанасова и Силвана Данаилова пресъздават визията на съвременната принцеса – ултра-женствена, хармонична, чувствена и романтична.

Модната къща Princess ще зарадва и почитателките на късите модели рокли, предлагайки разнообразие от цветове и силуети.

Дизайнерите Соня Атанасова и Силвана Данаилова оставят  настрана правите линии и се залавят със скулптурата на женския силует, представяйки ефирни многопластови рокли с богатство от тюл.  Съвършени модели, които изглеждат почти безтегловно – ефирно и впечатляващо.

фото: Теди, Грозданов, Надя Табутова,