Есил Дюран представя лятна колекция на Summer Fashion Weekend

Есил Дюран представя лятна колекция на Summer Fashion Weekend

Брандът ще открие втората вечер на събитието на 16 август / събота / и самата певица – дизайнер ще направи своето ревю с лично музикално изпълнение и определено ще остави незабравими спомени сред гостите на събитието.
Вдъхновена от превъплъщенията в сценичните си изяви и видео клипове, от джаз музиката, идолите си, любимите й хора и места, от красотата във всичко около себе си и най-вече любовта във всичките и измерения ,Есил Дюран създава първата си модна линия  през 2013 г.и слага началото на вече успешният бранд – FASHION GALLERY ESIL DURAN 
В колекциите и могат да се намерят дрехи в „casual „стилистиката, спортно елегантни визии, както и вечерни рокли с холивудски блясък. От 3 години създава и колекции бански костюми и плажни облекла,които стават хит още с появата си, отново отличаващи се със стил и предизвикателност! Талантът на  певицата -дизайнер не остава незабелязан  и от  родните популярни лица, като напоследък все по-голям брой шоу и ВИП персони от българския хайлайф се доверяват на  изисканите и интересните и дизайнерски решения! Есил получава покани за ревю-спектакъл на различни престижни модни подиуми като „Златна игла“, SOFIA FASHION  WEEK и успява да изненада и най-капризните модни критици.
„Не е важно да следваш модата ,но е много важно да имаш стил“. Модата отшумява , но стилът остава ,обича да казва Есил и признава,че най -голямото и модно вдъхновение е великият ЖИВОТ !