Домко официален партньор на Summer Fashion Weekend

Фирма Домко е създадена през 1999г. с ясната визия, че ще предлага изключително качествени продукти за интериора – както за дома, така и за нуждите на различни типове обществени и административни сгради –

Хотели

Ваканционни комплекси

Офис сгради

Банки

Търговски обекти

Казина

Ресторанти

Болници

Медицински центрове

Училища

Детски градини

 

През годините натрупахме опит в избора на най-добрите продукти и представянето на най-новите тенденции.

В момента Домко е добре познато име и предпочитан партньор, утвърдил силната си позиция на българския пазар.

Успешната концепция, която следваме ни предопредели място на водеща и предпочитана фирма от много наши добри клиенти.

 

Професионалното познаване на продуктите и умелото им комбиниране ни дадоха конкурентно предимстро в изпълнението и успешната реализация на цялостни проекти. Много клиенти се възползват от възможността за оптимално комбиниране на различни видове продукти, не само като визия, но и като цена.

 

Компетентния подход и задълбочен поглед върху продуктите, с които работим ни превърнаха в предпочитан партньор и изключителен представител на едни от най-големите, водещи европейски производители на мокети, мокетни плочи, PVC настилки, ламинирани и естествени паркети, тапети, текстил и др.

Нашите висококвалифицирани монтажни екипи, които периодично преминават специализирани обучения, осигуряват висококачествен монтаж на всички продукти които предлагаме.

 

Надяваме се, че нашия квалифициран и мотивиран екип, който работи на база лична ангажираност и богат опит, ще има възможността да ви предложи индивидуално и комплексно решение за вашите нужди.

Ние постоянно се променяме и адаптираме съобразно вашето търсене, за да посрещнем изискванията ви и да помогнем за реализирането на вашите бизнес цели.