Вкусна храна – вкусни спомени с Happy Delivery на Summer Fashion Weekend

Вкусна храна – вкусни спомени с Happy Delivery на Summer Fashion Weekend

За Happy Delivery

Брандът Happy Delivery  е  услуга на верига ресторанти Happy Bar & Grill, стартирала през 2010г., която към днешна дата оперира във всички градове, в които има ресторанти Happy.

Сред основните причини, стоящи зад успеха на бранда са високата прецизност, стремежът към перфекционизъм и стремеж към постигане на висока степен на удовлетвореност от страна на клиентите. За целта служителите на  Happy Delivery работят по уникални HAPPY стандарти, емблемата на които са усмивката и грижата за клиента.

Целта на Happy Delivery е не просто да доставя на клиентите си любимата храна, а да им даде избор от вкусни и разнообразни предложения, възможност за бърза и лесна поръчка и не на последно място – да покаже отношение към детайла и непрестанно надграждане.

Клиентите на Хепи Доставка редовно получават комплименти от бранда или имат възможност да се включат в различни онлайн активности с възможност за спечелване на награди, което прави преживяването на сайта dostavka.happy.bg интересно и динамично.

 

Продуктите

Кухните са сърцето на ресторантите Нарру. Тук, в пълна бойна готовност, при изключителна дисциплина и организация, стотици шефове всеки ден приготвят хиляди порции храна, голяма част от които е предназначена за доставка по домове и офиси.

Във верига ресторанти Happy се използват само висококачествени продукти след прецизен избор на доставчик.

Голямата част от зеленчуците са от сертифицирани български производители, които доставят всеки ден свежи домати, хрупкави краставици, зелени чушки, чесън, рукола, маруля, бейби спанак, айсберг, тиквички, моркови, червен лук, целина, магданоз, копър и свежи подправки.

Месото, с което се работи във веригата е най-висок клас, доставено от специализирани ферми.

А рибата – в  Нарру тя е на почит. Не само защото е важна част от любимото на всички суши, но и защото носи свежия полъх на морето. Приготвя се основно на плоча, скара или на тиган.

 

Брандът, който сплотява

Всички знаем, че храната сплотява хората, особено, когато е вкусна и приготвена по утвърдени стандарти.

Страхотно е да можеш да събереш семейството на обяд или вечеря и да не се налага да готвиш, а просто да  поръчаш любимите ястия само с няколко клика на dostavka.happy.bg. Защото знаеш, че всички обичат да похапват от Happy, а да направиш поръчка за вкъщи отнема едва няколко секунди.